Onderhoudsplan

Wij kunnen voor elke opstal een onderhoudsplan maken. Wat veel voor komt, is een plan ten behoeve van gebouwen met meerdere eigenaren zoals voor appartementen. In opdracht van een Vereniging van Eigenaren stellen wij dan een meerjarenonderhoudsplan samen. Maar ook als gebouwenbeheerder of belegger kunt u deze vraag aan ons stellen. Een nieuwere ontwikkeling is dat particulieren de aanvraag voor een onderhoudsplan voor de eigen woning bij ons neerleggen. Dit om gericht onderhoud uit te voeren en hiermee te zorgen dat de kwaliteit van het onroerend goed behouden blijft. Welke vraag u ook heeft, Melssen Bouwadvies ondersteunt u met plezier.

Wat staat erin?

Met het plan verkrijgt u inzicht in de kwaliteit van de diverse bouwkundige onderdelen en van de conditie van het object. Wij voeren eerst een bouwkundige opname uit, waarna een van onze collega's het onderhoudsrapport opstelt voor, veelal, een periode van tien jaar. Hierin leest u precies wat in welk jaar onderhoud behoeft en wat de bijbehorende kostenbegroting is. 

Meer informatie 

Neem voor uitgebreide informatie over onderhoudsplannen contact met ons op via 035 - 5381051 of info@melssenbouwadvies.nl.