Opleveringskeuring nieuwbouw

Uw nieuwe woning wordt officieel aan u opgeleverd. Het lijkt er allemaal perfect uit te zien, maar heeft u enig idee welke mankementen er wellicht aanwezig zijn? Eventuele onjuistheden moet u gelijk bij de eerste oplevering vaststellen, anders heeft u later geen gedegen verhaal. Tijdens deze afspraak wordt het procesverbaal van oplevering opgesteld met daarop vermeld de lijst van gebreken en onvolkomenheden. De tweede oplevering is uitsluitend voor het controleren van de eventuele reparaties naar aanleiding van de eerste. Laat u direct vergezellen door een deskundige. Met onze expertise registreren wij de mankementen en de punten waarop de aannemer zijn verplichtingen (nog) niet is nagekomen. Met een rapportage van Melssen Bouwadvies in de hand staat u sterker!

Waarom deskundige assistentie belangrijk is?

  • Het ontdekken en beoordelen van mankementen vraagt om een deskundig oog.
  • Een onduidelijkheid in de technische omschrijving of tekening van uw huis kan aanleiding zijn tot een geschil. Daarom moet u ter plaatse met de aannemer tot een oplossing komen. Bouwtechnische kennis is dan een voorwaarde.
  • Wat bij de eerste oplevering visueel niet aan het licht komt, valt in een later stadium niet meer onder de garantie.

Meer informatie 

Neem voor uitgebreide informatie over een opleveringskeuring bij nieuwbouw contact met ons op via 035 - 5381051 of info@melssenbouwadvies.nl. Benieuwd naar de kosten? Vul het inschrijfformulier in.